Vergaderen

Wij geloven dat de natuurlijke elementen, mensen bewust en onbewust inspireert en verbindt. De “Black Tulip” is een unieke tent accommodatie die zijn bezoekers baad in behaaglijkheid, warmte, en luxe. Ons doel is om uw meeting met ontspanning te verbinden. De tuin en de “Black Tulip” staan tot uw beschikking.

Meetings kunnen ook worden gehouden in de buitenlucht met de beschutting en warmte van de “Black Dutches”. Een echte open houthaard met een regenscherm heerlijk beschut omgeven door een houten stammenwal. Dat is weer eens iets anders dan een kantooromgeving. Prijs: vanaf €150/ dagdeel  op basis van 12 personen.

TEAMBUILDING of bedrijfsuitje in een unieke accommodatie? De “Black tulip lodge”  is in overleg geschikt te maken voor een bedrijfsuitje of een teambuilding sessie. Prijs: vanaf € 390/ dagdeel op basis van 12 personen inclusief fruitwater, koffie en thee. en schoonmaakkosten. Een passende flip-over is aanwezig en gratis wifi.

Goed om te weten

  • Niet roken.
  • Uit overwegingen van veiligheid en hygiëne is het niet toegestaan huisdieren mee te nemen.
  • De Black Tulip is afgestemd op een comfortabele vergaderverblijf voor 12 personen. (meer personen in overleg)
  • Eventuele aangerichte schade aan de Black Tulip, de inrichting ervan of van zaken die erbij horen, veroorzaakt door de huurder komt voor rekening van de huurder.
  • Dit geldt ook voor schade aangericht bij derden.
  • Verblijven in de Black Tulip geschiedt geheel op eigen risico.

DUTCH MOUNTAIN LODGE

KIEVITSPAD 25
5076SN HAAREN
+31 0622938210
INFO@DUTCHMOUNTAINLODGE.NL