OUTDOOR ARCHITECTURE

De “Firepit parasol” is een roestvast stalen outdoor haard gecombineerd met een weerbestendige, inklapbare parasol van Ø6,5m. De “Firepit parasol” is geheel afgewerkt met een hittebestendige poedercoating en geschikt voor het stoken van hout, bio-ethanol, en gas,  De parasol is gemaakt van gepoedercoat staal en brandvertragend doek. Het gepatenteerde ontwerp is bestand tegen regen, sneeuw en wind tot max. 6Bft.

De “Lounger” is een luxe outdoor bank met minimaal 14 ruime zitplaatsen en bestaat uit  7 elementen waarmee naar behoefte kan worden gecombineerd.

Deze  ergonomische “Lounger” heeft luxe zittingen met een fantastisch comfortabele zithouding. De rondzit is tevens de handige opslag voor het haardhout en beschermt mede daardoor tegen de wind. Elk bankelement kan worden uitgebreid met een sidetable aan de binnenzijde, en een bartafel aan de buitenzijde.

De “Firepitparasol” kan ook zonder de Lounger, gecombineerd worden met losse stoelen.

De “Firepit parasol & Lounger” is zeer geschikt als ontmoetingsplek voor hospitality, wellness, vergaderingen, brainstormsessies met collega’s, festivals, en barbeque’s met , familie, en vrienden.

Wilt u de Firepit parasol & lounger live ervaren in onze proeftuin, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

 
 
FR | NL | EN »