hotel lodge in het groen

hotel lodge in het groen

DUTCH MOUNTAIN LODGE

geniet van de natuur in de meest inspirerende Lodgetent van Europa. De “Black Tulip” ligt in een prachtige omsloten tuin met privacy tussen de bomen en hagen. Hij ontvangt u via de uitnodigende entree in een wonderschone ruimte die ontstaan is uit de behoefte om u te verwonderen.De ruimtelijkheid van de “Black Tulip” mag met recht indrukwekkend genoemd worden, en is compleet gemeubileerd ingericht met natuurlijke materialen en hun warme uitstraling.

De 20 stuks houten palen, de zwarte bekleding, en de 6m1 hoge ramen, vormen de basis. Al zittend/liggend op de lounge-sofa of het lounge-bed kun je ook vanuit binnen zien hoe de dieren hun dagelijkse kostje buiten bij elkaar sprokkelen in de tuin. De “Black Tulip” is voorzien van hoge gordijnen die naar behoefte kunnen worden gesloten door het verplaatsen van het ballastgewicht die in de gordijnzomen zijn verwerkt. De 10m1 hoge ronde ruimte geeft beschutting, uitzicht, en inspiratie. Rondom de centrale open haard is het behaaglijk vertoeven. Met een hapje en een drankje komt u tot rust en krijgt u nieuwe energie en inspiratie. GLAMOREUZE ERVARING Het nemen van een warm bad in combinatie met een knapperend haardvuurtje is het recept voor de ultieme Glamping Experience.

bijzonder moment te vieren?

bijzonder moment te vieren?

VOORZIENINGEN BEGANE GROND 60m2: – 2-persoons lounge-bed met elektrische warmtedekens wandcontactdozen, leeslampen bijzettafels – lounge-sofa – 2 lounge vlinderstoelen met schapenvacht zittingen. – Grote centrale open haard met haardhout manden. – 4 stuks infraroodheaters (in de winter) – 4 stuks ventilatiefans (in de zomer) – 4 bijzettafels in verschillende uitvoeringen – Minibar koelkast met inhoud volgens lijstje

– Bordspel-collectie, dammen, schaken, enz. – Electrische verlichting op afstandbediening – Warme koehuiden vloerkleden – Vrijstaand bad op leeuwenpoten met warm-/en koudwater. – Laddertrap met leuningen naar verdieping – Mobiele keuken met apparatuur en benodigdheden. – 2 Buitenbanken met parasol VERDIEPING 15m2: – Warm tapijt vloerbedekking – 2 Lounge-stoelen/bedden – Wandcontactdozen – Leeslamp.

weekendje samen weg?

weekendje samen weg?

DML STOVE Deze mobiele keuken kan zowel binnen als buiten in de tuin worden gebruikt en is voorzien van: 2-zone inductie kookplaat met pannenset, elektrische waterkoker, nespresso koffiemachine met koffie cups, 2 tappunten voor wijn en water. Bestek, borden en keukengerei, handdoeken, koelbox. Bij goed weer kan de DML STOVE naar buiten worden gereden en worden voorzien van een grote parasol die u beschermt tegen de zon of een mals regenbuitje.

ontspannen & relaxen?

ontspannen & relaxen?

WIFI De nadruk van een verblijf in de “Black Tulip” ligt op de beleving van de natuurlijke elementen: aarde, vuur, water, en lucht, maar als u behoefte heeft aan de digitale snelweg dan geeft de wifi u een snelle internetverbinding. Hierop kunt u dan eventueel uw eigen netflix films bekijken, of gewoon lekker een beetje surfen.

SAUNA Vanuit de “Black Tulip” kunt u rechtstreeks via de tuin oversteken naar uw privé badkamer/wc met inloopdouche en infraroodsauna. De luxe sauna is gemaakt van western red ceder hout, en is geschikt voor 4 personen. In de sauna kunt u ontspannen van en genieten van de warmte, het gekleurde licht, en eventueel uw eigen muziekje beluisteren via de bluetooth voorziening. Na het saunabezoek kunt u zich in de inloopdouche heerlijk afspoelen.

prijzen & boeken

prijzen & boeken

SERVICES wat zijn de mogelijkheden

  • HEERLIJK WEEKENDJE WEG Voor het gezin of alleen met zijn tweeën. De “Black tulip lodge” is geschikt voor verblijf en overnachting van 4 personen.
  • EEN KEER IETS HEEL ANDERS? Teambuilding of bedrijfsuitje in een unieke locatie.
  • De “Black tulip lodge” is in overleg geschikt te maken voor een bedrijfsuitje of een teambuilding sessie voor maximaal 10 personen.

RESERVEER NU

Dutch mountain lodge

Dutch mountain lodge Kievitspad 23 5076 SN Haaren T: 04116 23531